Weather day

Vaknade upp till spöregn och hård vind under gårdagen, och lagom tills dess att gröten var kokad så fick vi beskedet att tävlingen var inställd. Jag vet inte varför, men när vädret var som det var så blev man inte särskilt less ändå, för det är inte speciellt roligt att vara ute i backen i spöregn och vind. Gårdagens tävling blev istället flyttad till torsdag, som just var "weather day". Eftersom vädret kan vara som det är här så sätter dem alltid in "weather day" så att man har råd med en inställd dag.

Istället för att bara döda tid i lägenheten så åkte vi ner för berget (ca 2 mil) och ut på en liten tripp. Vandra omkring genom skogen i en timme, lite annorlunda mot svenska skogen, ja bilderna talar för sig själva. Vi hade också lite tur då vi stötte på en en flock med kängurus på nära håll, coolt =) Efter en lunch inne i Mansfield och byte av trasig mikrovågsugn till en ny var vi tillbaka uppe på Mt Buller, körde ett uppladdningspass på gymmet för att kunna få lite spänning i musklerna innan dagens race.

Hur gick dagens race då? Återkommer med nytt inlägg om några par timmar, skall på gymmet först och därefter prisutdelning.

Kommentarer

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.