Stubai part 2

Platt
Liften
Hanget

Försäsongslägren nere i alperna är över för denna säsong, hoppas jag. Jag sa likadant för två veckor sedan, men nu får det allt ta och bli kallt i Sverige, så att vi kan dra igång med åkningen där. Sex veckor har det allt som allt blivit här nere i höst, och det har gjort sitt. Ser nu fram emot tävlingar, jag känner mig redo, vill kasta mig ut i hetluften.

Imorgon flyger vi hem till Sverige, eftersom jag inte bokade mitt plan i tid så blir det några extra timmar på Arlanda och en övernattning i Umeå, innan jag slutligen kan få andas in frisk luft i Tärnaby. Längtar faktiskt dit nu, ska bli skönt att få komma ner i varv några dagar, försäsongen har varit lång och händelserik. Men sen i slutet av veckan drar vi troligtvis till Kåbdalis, såvida det finns snö där vill säga, och inte i Tärnaby. Jakten på snö fortsätter in i det sista, viktigt att komma så förberedd som möjligt innan tävlingarna drar igång.

Återstår ett par småsaker som skall fixas innan hemsidan är helt klar, kommer att åtgärdas under veckan.

/E

Tags: 

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.