Stubai part 1

München
Regnbåge
Bussen
Gondola
Panorama
Chill på toppen
Grabbarna

En vecka, en blå himmel, Stubai visar sig från sin bästa sida. Det är första gången jag besöker Stubai, måste säga att jag blev lite förvånad hur pass stort liftsystemet är, för att vara glaciärskidåkning. Dock många platta backar, men det fanns ett par som lutade på ganska så bra. Skidåkningen har gått både bra och dåligt. Jag har höga förväntningar på mig själv, vill se utveckling hela tiden, det är väl egentligen för mycket att kräva. Sett till det hela så har det varit ett bra läger, jag har hittat ett skönt klipp i slalomen, brantåkningen funkar faktiskt riktigt bra, så länge underlaget är okej. Jag vill att det skall funka lika bra under svåra förhållanden, men det kommer... Storslalomen går bättre och bättre, började prestera åkning i Saas Fee som var vass, och det fortsätter att hålla i sig. I förrgår var första gången vi körde på tid för i år, och jag var snabb. Idag gick det dock inte lika bra, mer utmanande backe och underlag, och fick inte till åkningen alls, även om det fanns ljusglimtar. Men, får ta med sig det som var positivt, även om jag har svårt för det tankesättet.

Tags: 

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.