Sponsring

Om du som läser skulle tycka det vore spännande att vara med och sponsra mig och den satsning jag gör, är du varmt välkommen att höra av dig på min mejl som du finner till höger under "kontakt". Jag har många alternativ i alla prisklasser, och det är ett seriöst och välutvecklat sponsorarbete. Om du känner att det är ett för stort steg att ta, eller att du kanske tror att det blir svårt att ordna, finns det alternativ. Till exempel kan du köpa min plansch (se bild) för 500 kr (frakt ingår), en summa som då skulle gå till min tävlingsverksamhet. Det går även bra att föra över mindre belopp om man vill det, då ingår inte planschen men jag skulle vara djupt tacksam för allt stöd jag kan få.

Till höger på min sida, just under kontaktinfo, finns en flik där man kan föra över summan till mig via paypal, ett smidigt och säkert sätt att göra transaktionen. Känns det osäkert kan vi ordna det på annat vis också. Frågor på det? Tveka inte att höra av dig. Jag skulle bli väldigt glad om du ville vara med och hjälpa mig i min satsning!

/Emil

PS. Kom ihåg att idag är det sista dagen att anmäla sig till tävlingen om ett 4-dagarsläger med QuickSkiing. Här är en länk till blogginlägget som skall kommenteras för att man skall vara med i tävlingen: http://www.emiljohansson.nu/blogg/t%C3%A4vling

Vinnaren offentliggörs här på hemsidan imorgon!

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.