Min historia och NS Alpin

Ns Alpin

Vintern/våren 2008 startades RC-alpine av Calle Enocson och Rickard Quick, som då båda gick på skidakademin i Tärnaby. Ett par månader efter att teamet bildades och deras hemsida gjort entré, blev jag medlem i teamet. Vi kände direkt för ett namnbyte, fråga mig inte varför, men så blev det. Någon kläckte ur sig NS Alpin, eller mer exakt Nord Syd Alpin. Ett passande namn tyckte vi eftersom vi alla var uppväxta i söder men bosatta i norr. I tre år har dock folk ställt frågan ”vad betyder NS Alpin?”, om och om igen. Det känns verkligen att man kommit på ett bra namn då inte en jäkla kotte kommer ihåg det… Folk tror till och med att det är spam som dom får när jag mejlar dom :)

I vilket fall, både Calle och Rickard lade racepjäxorna på hyllan efter den säsongen, och jag blev ensam kvar i teamet. Calle och Rickard blev kvar inom skidåkningen, båda två klev nämligen i tränarpjäxorna istället. Calle hittar vi idag som tränare på Tärnaby Alpina Gymnasium, och Rickard kör sitt egna företag Quick Skiing.

Efter totalt tre års bloggande på NS Alpins hemsida kände jag att det var dags för en förändring. Nu är det slut på NS Alpin som ett enmannateam. Nu kör jag solo på riktigt, bokstavligt talat. www.emiljohansson.nu är det som gäller och det kommer folk att minnas, tro mig. Mer om det senare :)

/Emil

Tags: 

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.