Lyckad sponsorträff

Igår anordnade jag med hjälp av First Hotell Billingehus årets sponsorträff. Jag växte upp i slalombacken som är rakt nedanför hotellet (se bild), men innan igår hade jag aldrig satt min fot inne i hotellet, lite lustigt. Ett mycket stort och fint hotell med många konferenslokaler och oslagbar utsikt. Utsikten blev inte sämre uppifrån taket av hotellet, för det var svindlande nog därifrån vi gjorde fotojobbet för artikeln som blev publicerad i dagens SLA.

Nåväl, träffen blev mycket lyckad. Totalt var vi 14 personer från nio olika företag på träffen. Jag sammanfattade säsongen till en Powerpoint-presentation, gick igenom målen med kommande säsong och presenterade ett utvecklat upplägg med sponsorarbetet. Johan Hedihn från First Hotell gjorde en visning av hotellet och bjöd till allas förtjusning på fina rabattkoder på hotellets SPA-avdelning. Efter tillställningen mottog jag blommor och ett presentkort på Intersport av Västergötlands alpina kommitté. Mina f.d. tränare från barn- och ungdomsåren, Stig Dahlberg, som fortfarande är aktiv tränare och representant för kommittén, var på plats och delade ut detta vilket kändes oerhört skoj.

Nu börjar arbetet med mejlkontakt, telefonsamtal och inbokade möten med övriga sponsorer som inte var på plats på träffen, för att få ihop allt till nästa säsong.

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.