Kort kommentar om gårdagens tävling

Tävlingen i Getberget igår slutade inte som planerat. Låg trea efter ett ganska bra förstaåk, och trodde starkt på att jag kunde avancera i resultatlistan i andraåket. Fixade överdelen bra i andraåket, trots att underlaget var sönderkört och svårt, men när jag skulle in i målbranten så klantade jag till mig ganska så rejält och tappade mycket tid vilket gjorde att jag rasade till en slutlig sjundeplats. Trist, men så är det ibland, man måste ta chansen att åka fort i andraåken, det är där det finns mycket tid att hämta när underlaget allt som oftast är sönderkört och svårt. Nåväl, nu är det vila som gäller och sedan ny träning till veckan. Skönt att få andas ut lite idag, jag har tävlat åtta av de senaste nio dagarna...

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.