Isbad

Två dagars bra träning i bana. Underlaget är mjukt men det är hårt under, och eftersom det snurrar omkring 20 kids i banan så är vi nere fort. Men eftersom skidanläggningen är lite snål med träningstid pga av snöbristen så hinner vi endast göra 3-4 åk per träning. När väl kylan kom igår så har snökanonerna sprutat ut snö non stop, och så även under morgonens träning. Detta resulterade i att man blev totalt genomblöt, och senare alldeles isig om kläderna. Så genomkall har jag nog aldrig varit, kändes som att diskvätskan mellan ryggkotorna frusit, huvva. Att få komma in igen var skönt, slängde igång en eld och tinade upp så småningom.

Åkningen då? Jodå, känns ändå som att jag tekniken börjar sätta sig, och känns som att farten också finns där när jag väljer att trampa på. För omväxlings skull så har man inte tillgång till video, så hur åkningen egentligen ser ut har jag ingen aning om, men om jag är ärlig mot mig själv så är känslan ändå bra, även om jag är medveten om ett par saker som jag måste/försöker justera.

Benpass på gymmet i eftermiddag, därefter väntar en efterlängtad vilodag imorgon, efter åtta intensiva dagar hittills. Sju skiddagar, två benpass, två överkroppspass, ett bålpass, ett intervallpass, och en poweryogasession har hittills avverkats.

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.