Inför Sunne

Istället för hemfärd till Tärnaby i söndags blev det en kortare resväg ner till Sunne. En nödvändig vilodag följdes upp med en bra träningsdag i Ski Sunne tillsammans med Torsby skidgymnasium, och det tackar jag för. Perfekt att få känna på backen där igen eftersom det är tävlingar där nu i helgen, och det var 6-7 år sedan senast jag var där och tävlade. I onsdags åkte jag tillsammans med team Rollsroller till Oslo och Baerum för två slalomrace på samma dag (se bilder). Jag måste vaknat på fel sida, kom inte alls in i åkningen på det naturbalkade underlaget. I andraåken försökte jag gasa men det resulterade i två uråkningar. En skitdag helt enkelt, ibland har man sådana, bara att lära av misstagen och sedan glömma resultaten. I helgen är det som sagt dags för ytterligare två slalomrace, då i Sunne. Det är dessutom final i Sverigecupen, en cup som jag råkar leda efter mina tre senaste placeringar 4,3, och 1 under de senaste deltävlingarna. 10 000 kr står på spel, så jag skall nu iväg och vässa stålkanterna och valla med flour, för enligt väderprognoserna blir det regn i helgen och då vill man ha bra glid, och regn innebär också saltning av banan och då vill jag ha vassa kanter.

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.