Förberedelserna fortsätter i lugn och ro

Tiden bara rusar förbi, som vanligt. Jag hinner med det jag behöver, jobba-äta-träna-sova, men mer då? Nej, det är så det är och ser ut, vid närmare eftertanke är ändå ganska skönt. Rutiner. Något som jag saknar under vintern, då det kan bli mycket dötid. Dötid kan jag ju dock ta tillvara på, men det är inte alltid jag har energi till det heller. Eller så är det bara en dålig bortförklaring. Dötid blir tillslut en stressfaktor, och den är ostimulerande. Vi får bara en viss tid här på jordklotet, så varför inte bara ta tillvara på den. Jag säger inte att man inte bara får vara och inte göra ett skit emellanåt, det är självklart viktigt kanske, men för mycket av den varan är inte bra. I alla fall inte för mig, finns säkerligen folk som uppskattar det, men inte jag. Den lediga tid jag får nu, vid träningsfria dagar, uppskattas så mycket mer och känns på något sätt så mycket mer effektiv än den lediga tid jag är van vid. Jag trivs med vardagen helt enkelt. Och det går ju inte att komma ifrån, kroppen mår bra och träningen svarar, vilket är oerhört skönt och lugnande och bidrar till mitt välbefinnande. Förberedelserna inför säsongen kan mitt uppe i denna intensiva vardag fortsätta i lugn och ro.

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.