Följ mig på facebook och instagram!

Den här hemsidan kommer att förbli ouppdaterad under en längre tid framöver, men den kommer att leva vidare längre fram i tiden, fast i en annan skepnad med annan typ av innehåll. Jag har istället skapat en sida på facebook, som jag hela tiden kommer att uppdatera med bild och text från tävling och träning. Ni kan också följa mig på min instagram, där publicerar jag bilder på allt möjligt roligt som händer i mitt skidåkarliv.

This website will remain out of date for a period of time to come, but further on it will be updated again, but then with other type of content. Instead, I have created an athlete page on facebook, which I constantly will update with text and pictures from competition and training. You can also follow me on my instagram, where I publish pictures of all sorts of fun stuff that happens in my life as a skier.

Länk till min facebook-sida / Link to my facebook page: https://www.facebook.com/emiljohanssonu

Länk till min instagram / Link to my instagram: http://instagram.com/emiljohanssonu
Användarnamn på instagram / Nicknamne on instagram: @emiljohanssonu

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.