Det finns inga bra bilförare, bara dåliga medtrafikanter

Efter Universiaden hann jag med 36 hektiska timmar hemma i Skövde, innan jag åkte upp till Tärnaby igen för att fira jul med Lisa. Resan upp på 111 mil gick aningen segt men förvånandsvärt snabbt ändå, jag har aldrig kört sträckan ensam. Men med ny bil från min sponsor Lindströms Bil hjälpt mig med så gick resan behagligt! Höll dock på att krocka med en älg utanför Strömsund, fick möte 600-700 meter längre fram på en raksträcka, och vid möten så är sikten aningen begränsad. Rätt som det är dyker älgen upp mitt framför mig, eftersom mötande bil var så långt framför så kunde jag vika ut i det körfältet. Jag undvek älgen med hårfin marginal och Antisladden hjälpte mig väl att parera retursladdarna tack och lov, även om jag vill tro att det var mina körskills som räddade det hela. Skämt åsido, usch, nära ögat, man får sig en tankeställare. Även om jag tänkte på min hälsa kommer i första hand kunde jag inte heller låta bli att tänka på den nya bilen, hade ju bara varit för taskigt att krocka med tanke på att jag hämtade ut den några timmar tidigare. Men men, viktigast var att det gick bra :-)

.

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.