Avslutning på säsongen

Säsongen är nu över, känns som att det hela gått oerhört snabbt, samtidigt som att det känns lika länge sedan det hela drog igång. Avslutade i alla fall träningen här hemma i Tärnaby med bra skidtester och ett par roliga dagar på friåkningsskidorna. Åkte därefter ner till 1:a Maj-trofén för att runda av tävlingssäsongen. Dessvärre blev det en dålig helg, till att börja med grenslade jag första åket på slalomtävlingen. Inte hela världen, sådant händer ibland. Jag fick ett wild card inför parallellen tröstande nog, och gick in med bra självförtroende och hopp om att kunna försvara fjolårets seger. Fick lite tråkigt nog möta Johan Öhagen i förstaåket, alltid tråkigt att möta ens polare i första omgången, men så är det, förr eller senare skall man mötas ändå. I första åket var det jämnt fram tills jag fick in armen innanför en port vilket gjorde att jag fastnade, flög iväg lite grann och fick en ganska stor miss. I mål var jag nästan max efter, dvs fyra tiondelar. Inför andraåket visste jag att jag var tvungen att sätta ett perfekt åk om jag skulle klara av att åka ikapp tiden jag låg efter. Jag vann åket med, troligtvis tillräckligt mycket tid för att gå vinnande ur striden, men problemet var bara att jag tydligen hade tjuvstartat. Så var det helgen slut. Tre åk - grensling, arm innanför käppen, och tjuvstart. Jag skitsur i ett par timmar, innan jag omvandlade ilskan till tändvätska inför barmarkssäsongen. Hade först tänkt att ta det lite lugnt direkt efter säsongen, men nu blev/blir det stenhård träning istället.

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.