Action från SM

Film från SM-storslalomens förstaåk, som gick i Funäsdalen förra helgen. Jag låg åtta efter förstaåket och körde sedan upp mig till en fjärdeplats. Lite flyt hade jag allt att jag inte fastnade med armen i porten när jag flög över krönet, men flyt ska man ju ha ibland. Jag hade visserligen besiktigat att jag skulle gå hårt på porten, men inte riktigt så hårt =) En slowmotionsekvens av svängen/flyget finns i slutet av klippet.

Foto: Gunnar Bergstedt. Dessa är från SM-slalomen dagen efter, låg femma efter första åket och slutade sedan på en fjärdeplats.

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.