#*/%#?!¤#

Dålig dag på tävlingsskidorna. Känslan var ändå ganska hyfsat bra på start, men den ändrades ganska snabbt när jag väl var i väg. Jag vet inte, men just nu känner jag mig lite vilsen på skidorna. Mestadels sitter det i skallen, det räcker med ett bra träningsåk så litar jag på mig själv igen. Nu är det en vecka sedan jag tränade senast (och då åkte jag skitbra ett par åk - men det har skallen förträngt), och det finns ingen tid kvar för träning heller. Så, nu handlar det om att ladda mentalt, övertyga mig själv och finna trygghet och självförtroende. Eller så tänker jag inte så mycket och bara kör? Nej det brukar faktiskt inte fungera för mig. Tänka mycket under inåkning och fram tills besiktning och under besiktning, därefter tänka på allt annat än skidåkning fram tills en minut innan start. Då är hjärnan ganska nollställd och har bara ett par fräscha tankar igång.

Nu kanske jag inte skall vara allt för hård mot mig själv heller, för dagens race var tufft. 22 st av ca 70 startande kom ner, underlaget brast efter åkare nummer tre. Nåväl, en tankeställare iaf. Jag har bokat om min flygbiljett till Australien så jag åker dit om fyra dagar istället, och passar på att köra två FIS-race i Treble Cone måndag-tisdag. Då är det dags att kamma till mig. Rå riktigt.

Btw, actionbilderna är tagna i port nummer två, fick en serie bilder på några åkare längre bak i fältet efter att jag åkt upp igen och hämtat kläder och skidor på start. Lite roligt hur pass olika det kan se ut när man passerar en käpp, hehe.

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.